Naar de startpagina
Algemene Informatie Varia Belangenbehartiging Activiteiten Activiteiten per dagdeel Informatiebulletin Vrijwilligers De uitslagenpagina Pensioenfondsen

-  FPVG   -  Koepelgepensioneerden   -  CPZ   -  VGPME  

De VGG heeft de belangenbehartiging hoog in het vaandel staan. Het gaat ondermeer natuurlijk over ons inkomen als gepensioneerde. Maar bijvoorbeeld de indexering, de zorgverzekering en de vertegenwoordiging in de diverse overlegorganen en Pensioenfondsbesturen vergen veel aandacht.

De koepel waar we bij zijn aangesloten is De Federatie. Hierbij zijn vele gepensioneerdenverenigingen van Philips in heel Nederland aangesloten. Onze vereniging is in het bestuur van de Federatie vertegenwoordigd. De Federatie overlegt zeer regelmatig met het Philips Pensioenfonds.

De Federatie is op zijn beurt weer aangesloten bij de Koepelgepensionerden om in nog groter verband onze stem te laten horen.

In het menu boven staan de links naar de websites van de twee genoemde organisaties.

Tevens staan er verwijzingen naar een interne commissie van onze vereniging die zich bezig houdt met Het Lucent-Alcatelpensioenfonds (tegenwoordig PME) en de vereniging van aangeslotenen bij PME.

 

 

© 2018 Vereniging van Gepensioneerden 'Het Gooi'